

"MAN MEETS FUNGI"

12th Scientific Meeting of the NSMM, A joint meeting with

the Finnish Society for Medical Mycology (FSMM)

Helsinki, Finland, May 20-21, 2015 (Biomedicum, Haartmaninkatu 8)

Wednesday May 20 19.00 Get Together Dinner, Scandic Park, Mannerheimintie 46 (Dinner fee 20€)	
Thursday Ma	ay 21
08.30-10.00	Coffee & Exhibition
09.00-09.50	NSMM Annual general meeting
10.00-11.15	Opening Ceremony and SESSION I Keynote Lecture
10:00-10.15	Opening remarks and welcome NSMM and FSMM representatives.
10.15-11.15	Decision making in neutrophil antimicrobial responses (60 min) Venezelos Papayannopoulos.UK
11.15-13.00	SESSION II "What's new?"
11.15.11.45	Update on the laboratory diagnosis of aspergllosis and pneumocystis pneumonia (30 min) Malcolm Richardson, UK,
11.45-12.15	Who is who - finally some order among fungi (30 min) Sari Timonen, FI
12.15-12.45	<i>News from EUCAST (30 min)</i> Maiken Arendrup, DK
12.45-13.45	Lunch & Exhibition
13.45-14.45	SESSION III "Toxins and Infection"
13.45-14.30	<i>Mycotoxins and health effects (45 min)</i> Harriet Amman, USA
14.30-15.00	Fungal infection of the central nervous system (30 min) Juha Salonen, Fl
15.00-15.20	Coffee & Exhibition
15.20-16.20	SESSION IV "Interesting mycological cases"; SE, DK NO" Selected submitted topics (3x20 min)
16.20-16.30	Closing of the joint meeting
16.30-17.15	FSMM General Meeting
Registration	: https://www.webropolsurveys.com/S/2D094511CAB926EE.par
Obs I A ser	parate registration is required for each person attending the meeting

Registration for the Get Together dinner valid upon payment of the dinner fee which will be paid on the Danish NSMM account

Sydbank, Post Box 169, DK6200 Åbenrå, Denmark. Reg.nr. 7120 Konto nr. 0151273. IBAN: DK3371200000151273. Swift: SYBKDK22 (=BIC kode)